top of page

"Leaders don't force people to follow.

They invite them on a journey"

Charles S. Lauer

PIONIEREND LEIDERSCHAP

Pionierend Leiderschap voor de toekomst

"Het gaat mij aan het hart dat we de grenzen naderen van een leefbare planeet. Hoe maken we de aarde en onszelf weer gezond? Hoe kunnen we het tij keren voor de generaties die na ons komen? Hoe bouwen we aan een verantwoorde toekomst? Daar hebben we pioniers voor nodig; mensen die het voortouw durven nemen en laten zien wat wel werkt in plaats van wat niet meer werkt."

 

Carla is ontwikkelaar van Pionierend Leiderschap, de leiderschapsfilosofie die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke evolutionaire impuls: onze intelligente, voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten. 

 

Hoe word jij die pionier die iets in de wereld verandert? Hoe bewandel je nieuwe paden zonder dat je een voorbeeld hebt? Hoe zet je door als je weerstand krijgt? Hoe blijf je autonoom maar in verbinding met je omgeving? Hoe werken de verschillende niveaus van evolutionaire creatiekracht in ons als mens door en hoe kan dit je helpen om meer van waarde te zijn en impact te krijgen met jouw idealen? Pionierend Leiderschap geeft antwoord op al deze vragen.

 

Wil je een training of opleiding volgen of een lezing boeken van Carla over dit thema? Klik dan op de onderstaande button.

jasper rienstra.jpg

Stevig, geaard en helder!

Hoe ik Carla als Extern Adviseur heb meegemaakt bij het Center for Human Emergence, is erg prettig. Stevig, geaard en helder. En duidelijk willing & able om een brede integrale blik te vertalen naar wat dat dan concreet betekent, hier en nu - en dat te belichamen. Essentieel in Pionierend Leiderschap, lijkt me!

Jasper Rienstra, directeur en Certified Holocracy Coach bij CHE Synnervate

Arthur.jpg

Meer focus en meer compleet!

Carla's training "Beperk je niet tot 1 missie" was een eye-opener voor mij! Mijn op het oog uiteenlopende rollen en interesses bleken meer samenhang te vertonen dan ik zelf kon vermoeden. Hoewel ik voorheen worstelde met het combineren van die rollen, is mijn focus in mijn werk tijdens en na de training veel duidelijker geworden. Het voelt nu meer compleet om al mijn mogelijkheden te benutten in plaats van slechts enkele. Carla doorziet dat razendsnel bij iedereen en weet boeiende combinaties te maken met de andere deelnemers waardoor er ook nog eens een prachtige synergie onstond in de groep. Aanrader voor multitalenten!

Arthur Hol, directeur HRM college, advocaat, organisatieadviseur 
HRM college

bottom of page