"Pionieren is vaak alleen aan iets werken. Pionieren is ook het werken vanuit een ideaal en daar vorm aan geven. 

Pionierend Leiderschap, zo ontdekte ik vele jaren later, is bewust je keuzes maken vanuit je ideaalbeeld voor een toekomst die jij het liefste ziet. Niet alleen voor jezelf, maar voor iets dat vele malen groter is dan jijzelf."

Fragment uit het boek "Pionierend Leiderschap, nieuwe wegen vinden vanuit vrijheid"

NIEUW BOEK

'Pionierend Leiderschap, nieuwe wegen vinden vanuit vrijheid'

Verwacht: november 2022

Uitgeverij: Heartmedia.

De komende decennia zullen nieuwe uitvindingen en technologieën onze wereld en levensomstandigheden totaal veranderen. We leggen capaciteiten van onszelf bloot waar we eerder nog geen weet van hadden. Wat we wel weten is dat zelfinitiatief en zelfleiderschap de belangrijke pijlers zijn in een wereld waarin niets nog hetzelfde is. Dit boek maakt duidelijk dat leiderschap niet alleen bedoeld is voor managers of leiders. Het pleit voor een universele kijk op de complexiteit van het menselijk leven waarin kleine en grote idealen van iedereen realiteit kunnen worden. Pionierend leiderschap is voor mannen en vrouwen die pionier durven zijn in een tijd waarin de meningen sterk uiteenlopen over wat een volgende stap is in vrijwel elk aspect van het leven op aarde. 

 

Pionierend Leiderschap is een vorm van leiderschap die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke evolutionaire impuls: onze intelligente, voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten.

 

Hoe word jij die pionier die iets in de wereld verandert? Hoe bewandel je nieuwe paden vanuit vrijheid zonder dat je een voorbeeld hebt? Hoe zet je door als je weerstand krijgt? Hoe blijf je autonoom én in verbinding met anderen en met alles om je heen? Hoe kan jij van waarde zijn en impact krijgen met jouw idealen?

Het boek wordt gerealiseerd door www.boekfunding.nl 

Help jij mee om ervoor te zorgen dat dit boek uitgebracht kan worden?