top of page
carla3.jpg

"De wereld van vandaag heeft echte leiders nodig die pionier durven zijn, die snappen wat er nodig is in organisaties en die niet terugdeinzen om van betekenis te zijn voor de maatschappij." 

 

Voor Carla is dit de kern van leiderschap van nu.

OVER CARLA

Volgens Carla gaan leiderschap en betekenisvol ondernemen gepaard met lef en impact. Sinds ze in 2015 Pioniers Magazine, hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap opzette, deelt ze haar kennis en ervaring en die van anderen met een groot publiek.

Achtergrond

Carla werkte meer dan 25 jaar als (interim)manager en adviseur in zorgorganisaties en bij justitie. Vooral organisaties waar veel aan de hand was, hadden haar aandacht en interesse en zij specialiseerde zich dan ook in het begeleiden van grootschalige verander- en cultuurtrajecten.

Ze is opgeleid door internationale bekende cultuurveranderaars. Elizabeth Debold (USA) is een belangrijk voorbeeld voor haar geweest. Carla volgde internationale trainingen bij haar op het gebied van leiderschap en vrouwenontwikkeling. Carla besloot na haar trainingen met Elizabeth de ontwikkeling van gender, leiderschap en cultuur in eigen land vooruit te helpen. 

Daarnaast is ze opgeleid door Chris Cowan (USA), een van de grondleggers van Spiral Dynamics, een wetenschappelijke studie die inzicht geeft in hoe wij als mens denken en ons evolutionair ontwikkelen. 

Auteur en ontwikkelaar

Carla is auteur en heeft voor vele online platforms geschreven over leiderschap en gendercultuur. Op 15 december 2022 is haar boek over Pionierend Leiderschap gepubliceerd. Carla legt als ontwikkelaar telkens nieuwe verbanden waardoor er nieuwe invalshoeken ontstaan op de terreinen die haar nauw aan het hart liggen. "Pionieren zit mij in het bloed, ik zet graag al mijn creatieve ambities en mijn denken om in mogelijkheden voor iets groters dan ikzelf. Daarmee daag ik mijzelf constant uit om te blijven ontwikkelen ten gunste van maatschappelijke thema's."

Spreker

Carla geeft lezingen over (pionierend) leiderschap, organisatieverandering en betekenisvol ondernemen. Ga hiervoor naar www.pionierendleiderschap.nl

"Are you on this planet to do something or are you here just for something to do? If you're on this planet to do something, then what is it? What difference will you make? What will be your legacy?"

 

- James Kouzes & Barry Posner

 

bottom of page