Creatie & transformatie

Levensdesign sessiesCarla als transformatiecoach

Ik ben supervisor en coach en heb ruime ervaring in het begeleiden van pioniers en leiders. Ik put uit mijn kennis en vaardigheden als manager en ondernemer en vooral ook uit mijn eigen (spirituele) ontwikkeling als vrouw. Ik zie de onlosmakelijke verbinding tussen de cultuur die ons gevormd heeft en de bevrijde mogelijkheden die ik ervaar in mijn eigen leven. Wanneer je de conditioneringen (h)erkent, en voortdurend blijft ontwikkelen vanuit een vrije blik, komt er ruimte voor passie, inspiratie, creatie, autonomie, verantwoordelijkheid, urgentie en authenticiteit.

Meer informatie?

Ga naar het programma: “Van geen idee naar droom idee”

Ga naar het programma: “Maak je missie zichtbaar”

Gesterkt in mijn missie

Ik wilde ontrafelen wat mijn aanbod precies is. Ik doe als ondernemer veel verschillende dingen en zie daar een soort van rode draad in, maar had steeds moeite om kort te vertellen wat ik voor anderen kan betekenen. Door de begeleiding van Carla kreeg ik direct inzicht in hoe ik iets doe en hoe ik steeds afga van wat ik het allerliefste doe. Omdat Carla over een enorme dosis humor beschikt was het licht in plaats van alleen maar confronterend. Carla benoemt precies waar iets wringt. Ze geeft dat onomwonden terug zodat je daar direct mee aan de slag kan. Wat ik wonderlijk vond was dat zij dingen benoemt die al een tijdje diep van binnen aanwezig zijn, maar waar ik steeds omheen loop of te weinig aandacht aan geef. Omdat zij het benoemt zoals:" Is een one woman show niet iets voor jou?", kan ik energie en focus geven aan dat wat ertoe doet en klopte haar waarneming. Na een sessie met Carla heb ik energie voor tien, ben ik gesterkt in mijn missie en weet wat ik waard ben. Haar begeleiding is krachtig en bekrachtigend. Ze weet direct waar de schoen wringt en helpt je die schoen te bekijken, op te rekken en opnieuw aan te trekken.

Linde ten Broek, soulcoach, schrijver en verhalenplukker
Soulstories

Vol vertrouwen in het ondernemerschap

Carla heeft mij meegenomen in de wereld van pionieren. Nieuwe stappen zetten buiten mijn comfortzone die toch bij mij passen. Hierdoor heb ik mijn droom kunnen realiseren: mijn eigen coachingspraktijk Kinderschatten. Door de kundige en prettige begeleiding sta ik vol vertrouwen in het ondernemerschap en ben ik niet alleen gegroeid als professional maar ook als mens.

Joke Achterkamp, ondernemer
Kinderschatten

Ik ervaar mijn leven nu als vrij!

Toen ik begon met de sessies bij Carla, was mijn denkpatroon voornamelijk zwart-wit gekleurd, in termen van goed of fout. Nu kan ik subtieler kijken, met meer afstand en zie ik mijn authentieke reacties als vrouw en de niet vrije gewoontes die ik overgenomen heb vanuit onze cultuur. Dat is een feest van herkenning! Carla heeft mij geleerd naar situaties te kijken vanuit "geen probleem" en vanuit wat wij als vrouwen delen, op een positieve manier. Ik had niet gedacht dat dit zoveel teweeg zou brengen. Niet alleen zakelijk, maar ook privé ervaar ik mijn leven nu als vrij!

Lonneke, mobiliteitscoach

vertrouwen in de toekomst

Ik zie nu nieuwe kansen en mogelijkheden in plaats van problemen en drempels. Ik heb nieuwe positieve ervaringen opgedaan. Het heeft mij zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst gegeven! Bedankt! Verrassend! Ik ben er blij mee.

Pauline, studente Sociaal Juridische Dienstverlening

Meer inzicht

Ik heb de begeleiding van Carla als zeer leerzaam ervaren. Ik heb inzichten gekregen waarvan ik denk dat ik ze anders niet geleerd zou hebben. Met name over de onderwerpen vrouwenontwikkeling en verschillen in culturen, ben ik verbanden gaan zien. Gezagsverhoudingen, maar ook waarden en normen kwamen in een ander daglicht te staan. Ik kan iedereen deze levensdesign sessies aanbevelen!

Anouk van E, politieagente