"Leaders don't force people to follow.

They invite them on a journey"

Charles S. Lauer

LEIDERSCHAP

"Leiderschap is alles behalve posities nastreven of het uitoefenen van macht. Een echte leider weet anderen te inspireren en zijn of haar bevlogenheid over te dragen op anderen zodat ze vanuit hun unieke waarde iets kunnen bijdragen. De leiders waar ik ooit zelf voor werkte en die indruk op mij gemaakt hebben, waren uitsluitend degenen die mij volledig tot mijn recht lieten komen, vertrouwen gaven, die zelf altijd open stonden voor kritiek of innovatie en diegenen die zelf het goede voorbeeld gaven. Door hen ben ik geïnspireerd om een 'menselijke' leider te kunnen zijn. Ik ben, in welke rol dan ook gewoon mezelf. Dat is een verademing want het maakt dat er geen onnodige energie verloren gaat door ego-spelletjes of andere afleiders. De ingrediënten hiervan en de filosofie erachter geef ik op mijn beurt nu graag weer door aan anderen."

Servant-Leadership voor organisaties van betekenis

Wat Carla betreft is Servant-Leadership de meest omvattende leiderschapsfilosofie waardoor bedrijven succesvol worden en medewerkers het beste tot hun recht komen, bedrijfsresultaten gehaald worden en de grotere maatschappelijke waarde geïncludeerd wordt. Hoe geef je je medewerkers de ruimte voor eigen initatief? Hoe realiseer je jouw doelen? Hoe ziet jouw leiderschap eruit als je overgaat tot zelfsturing of een mix van gezonde hiërarchie en meer autonomie van je teams? Hoe kan je meer van betekenis zijn voor de samenleving en wat komt daar bij kijken?

Vanuit Servant-Leadership Solutions zet Carla mensen en organisaties in beweging met deze leiderschapsfilosofie. Zo zet zij aan tot een eigentijdse stroming binnen betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap in de maatschappij.

Wil je gebruik maken van Carla's expertise Carla voor een (incompany)training of als interim manager of adviseur?

Klik dan hieronder op de button voor een advies en/ of offerte op maat.

Untitled design-3.png

Wil jij de eerste pagina's ontvangen van het boek "Nooit meer de Baas' van Daan Fousert over Servant-Leadership? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Servant-Leadership Solutions

(1 x per 14 dagen).

Pionierend Leiderschap voor de toekomst

"Het gaat mij aan het hart dat we de grenzen naderen van een leefbare planeet. Hoe maken we de aarde en onszelf weer gezond? Hoe kunnen we het tij keren voor de generaties die na ons komen? Hoe bouwen we aan een verantwoorde toekomst? Daar hebben we pioniers voor nodig; mensen die het voortouw durven nemen en laten zien wat wel werkt in plaats van wat niet meer werkt."

 

Carla is ontwikkelaar van Pionierend Leiderschap, een vorm van leiderschap die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke evolutionaire impuls: onze intelligente, voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten. 

 

Hoe word jij die pionier die iets in de wereld verandert? Hoe bewandel je nieuwe paden zonder dat je een voorbeeld hebt? Hoe zet je door als je weerstand krijgt? Hoe blijf je autonoom maar in verbinding met je omgeving? Hoe werken de verschillende niveaus van evolutionaire creatiekracht in ons als mens door en hoe kan dit je helpen om meer van waarde te zijn en impact te krijgen met jouw idealen? Pionierend Leiderschap geeft antwoord op al deze vragen. Wil je een training volgen of een lezing boeken van Carla over dit thema? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

jasper rienstra.jpg

Stevig, geaard en helder!

Hoe ik Carla als Extern Adviseur heb meegemaakt bij het Center for Human Emergence, is erg prettig. Stevig, geaard en helder. En duidelijk willing & able om een brede integrale blik te vertalen naar wat dat dan concreet betekent, hier en nu - en dat te belichamen. Essentieel in Pionierend Leiderschap, lijkt me!

Jasper Rienstra, directeur en Certified Holocracy Coach bij CHE Synnervate

Arthur.jpg

Meer focus en meer compleet!

Carla's training "Beperk je niet tot 1 missie" was een eye-opener voor mij! Mijn op het oog uiteenlopende rollen en interesses bleken meer samenhang te vertonen dan ik zelf kon vermoeden. Hoewel ik voorheen worstelde met het combineren van die rollen, is mijn focus in mijn werk tijdens en na de training veel duidelijker geworden. Het voelt nu meer compleet om al mijn mogelijkheden te benutten in plaats van slechts enkele. Carla doorziet dat razendsnel bij iedereen en weet boeiende combinaties te maken met de andere deelnemers waardoor er ook nog eens een prachtige synergie onstond in de groep. Aanrader voor multitalenten!

Arthur Hol, directeur HRM college, advocaat, organisatieadviseur 
HRM college