Klantervaringen

Meer focus en meer compleet!

De training "Beperk je niet tot 1 missie" was een eye-opener voor mij! Mijn op het oog uiteenlopende rollen en interesses bleken meer samenhang te vertonen dan ik zelf kon vermoeden. Hoewel ik voorheen worstelde met het combineren van die rollen, is mijn focus in mijn werk tijdens en na de training veel duidelijker geworden. Het voelt nu meer compleet om al mijn mogelijkheden te benutten in plaats van slechts enkele. Carla doorziet dat razendsnel bij iedereen en weet boeiende combinaties te maken met de andere deelnemers waardoor er ook nog eens een prachtige synergie onstond in de groep. Aanrader voor multitalenten!

Arthur Hol, directeur HRM college, advocaat, organisatieadviseur
HRM college

Stevig, geaard en helder

Hoe ik Carla als Extern Adviseur heb meegemaakt bij het Center for Human Emergence, is erg prettig. Stevig, geaard en helder. En duidelijk willing & able om een brede integrale blik te vertalen naar wat dat dan concreet betekent, hier en nu - en dat te belichamen. Essentieel in Pionierend Leiderschap, lijkt me!

Jasper Rienstra, directeur en Certified Holocracy Coach bij CHE Synnervate
Synnervate

Gesterkt in mijn missie

Ik wilde ontrafelen wat mijn aanbod precies is. Ik doe als ondernemer veel verschillende dingen en zie daar een soort van rode draad in, maar had steeds moeite om kort te vertellen wat ik voor anderen kan betekenen. Door de begeleiding van Carla kreeg ik direct inzicht in hoe ik iets doe en hoe ik steeds afga van wat ik het allerliefste doe. Omdat Carla over een enorme dosis humor beschikt was het licht in plaats van alleen maar confronterend. Carla benoemt precies waar iets wringt. Ze geeft dat onomwonden terug zodat je daar direct mee aan de slag kan. Wat ik wonderlijk vond was dat zij dingen benoemt die al een tijdje diep van binnen aanwezig zijn, maar waar ik steeds omheen loop of te weinig aandacht aan geef. Omdat zij het benoemt zoals:" Is een one woman show niet iets voor jou?", kan ik energie en focus geven aan dat wat ertoe doet en klopte haar waarneming. Na een sessie met Carla heb ik energie voor tien, ben ik gesterkt in mijn missie en weet wat ik waard ben. Haar begeleiding is krachtig en bekrachtigend. Ze weet direct waar de schoen wringt en helpt je die schoen te bekijken, op te rekken en opnieuw aan te trekken.

Linde ten Broek, soulcoach, schrijver en verhalenplukker
Soulstories

Vol vertrouwen in het ondernemerschap

Carla heeft mij meegenomen in de wereld van pionieren. Nieuwe stappen zetten buiten mijn comfortzone die toch bij mij passen. Hierdoor heb ik mijn droom kunnen realiseren: mijn eigen coachingspraktijk Kinderschatten. Door de kundige en prettige begeleiding sta ik vol vertrouwen in het ondernemerschap en ben ik niet alleen gegroeid als professional maar ook als mens.

Joke Achterkamp, ondernemer
Kinderschatten

Het podium is haar werkplek

Zelden heb ik zo'n natuurlijke spreker gezien als Carla de Ruiter, het podium is haar werkplek. Carla is een nieuwe vrouwelijke leider die andere vrouwen meeneemt op reis om te leven en werken vanuit hun Spirit. De lezing die ik van haar heb bijgewoond, was zeer inspirerend. De oefeningen die we na afloop deden, maakten dat we haar inhoud meteen konden integreren. Ik beveel haar van harte aan als spreker!

Meer Fennema, international speaker, trainer, coach
Circles of energy

Prachtig e-book

Dat is gaaf!!! Helemaal geïnspireerd!!! Ik heb net het prachtige e-book gelezen van Carla. Ze biedt zoveel waardevolle inzichten in de achtergrond van vrouw zijn, de innerlijke processen, de spirituele ontwikkeling, creatie en zoveel meer. Het boek heet: "Een stralend en lichter leven door 10 verdiepende levenslessen". Het is geschreven voor vrouwelijke professionals, maar mannen.... waarom zouden jullie het niet lezen? Wederzijds begrip vanuit diepere en bredere perspectieven is wat betere relaties oplevert en daarmee een mooie wereld toch? De Spirit van vrouwelijk leiderschap verwoordt zij als geen ander. Mij heeft ze geïnspireerd, hopelijk jou straks ook! Dit e-book is een aanrader! En Carla: jij bedankt voor je waardevolle bijdrage aan de wereld!

Jane Haridat, trainer, coach, healer seksuele kracht
Mahilas Powers

Geweldig

Ik ervaar Carla met haar visie op vrouwenontwikkeling als een pionier die iets te vertellen heeft in Nederland!

Machteld van Ham
Interimmanager bij IM en advies met Zorg

Talent voor spreken

Carla heeft een talent voor spreken. Met humor en aanstekelijke verhalen weet zij een publiek te boeien en mee te nemen. Ze maakt verbinding en weet je zo met haar boodschap te raken. Ik heb Carla twee keer zien spreken en met een grote glimlach genoot ik van haar speeches.

Joni Bais, oprichter en eigenaar, TedX sprekerscoach
Great Communicators

Training maakt diepe indruk

"De training Pionierend Leiderschap heeft mij laten zien dat er bij vrouwen, wanneer zij inzicht krijgen in hun culturele geschiedenis, een diepe verbinding is, die voorbij het persoonlijke gaat. Na deze training kijk ik anders naar vrouw zijn en zie ik hoe ik meer autonoom in het leven kan staan, als ondernemer en als vrouw.

Ik zie dat we als vrouwen manipulatie inzetten vanuit onze oude rollen, die nog steeds actief zijn. Maar doordat ik dit nu ervaren heb en kan zien dat het niet iets is dat ik alleen heb, bevrijd dit onmiddellijk. Het schuldgevoel hierover valt weg.

Deze training heeft diepe indruk op me gemaakt. Carla gaf hierin een super heldere context, die mij heeft geïnspireerd om te ontdekken wat de diepere grond is, die we als vrouw met elkaar delen. Dit is essentie! En ik gun het elke vrouw om deze vrijheid te ontdekken.”

Sonja Verberne
Down to earth

Prachtig interactief

Carla, bedankt voor de prachtige interactieve lezing die je gisteren gegeven hebt bij Kiyojo. Carla spreekt vanuit stilte, daardoor neemt ze een groep mee in precies datgene dat nodig is of leeft op dat moment. Ze heeft iedereen stilte laten ervaren, maar ook verandering, vernieuwing, beweging, verbinding en ruimte die daardoor kan ontstaan.Vanuit stilte ontstaat creatie.

Marjan Staritsky, eigenaar en oprichter
Kiyojo

De meest leerzame training ooit!

Toen ik startte met de VIP training Spiritbuilding, stond ik op het punt in mijn leven, dat ik in alles een drama zag en niet gelukkig was, me constant alleen voelde. Ik ervaar nu geen problemen meer, maar openheid en nieuwsgierigheid. Ik ben veel minder gericht op mezelf en mijn ogen zijn naar buiten gericht. Ik ben de mens Gurie geworden, écht dus. Dit voelt vertrouwd! Bedankt voor je grote vertrouwen dat je mij geeft om door te zetten en ervoor te gaan! Dit was de meest leerzame training die ik ooit in mijn leven gedaan heb!

Dit programma is goed!

Na jarenlang te leven vanuit angsten en beperkingen, ervaar ik nu, na de training Spiritbuilding, veel meer vrijheid en leef ik vanuit de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik hiervoor neem. Mijn leven heeft echt een enorme shift gekregen. Zo groot, dat ik me niet eens meer helemaal herinner waar ik precies was toen ik begon. Wonderlijk mooi en groot! Dank je wel vanuit mijn hart!"

Sonja Verberne