Training & Advies

Trainingen
Meer weten over Pionierend Leiderschap? Ik verzorg trainingen en advies op maat. Daarnaast zijn er standaard een drietal trainingen die regelmatig plaatsvinden:

Pionierend Leiderschap Basistraining

Hoe zou het zijn als je een inspirerende gedrevenheid in jezelf ervaart en het plezier in wat je doet weer terugvindt? Hoe zou het zijn als je, wat jij te vertellen hebt, makkelijk kunt uitstralen naar je omgeving en hierdoor een inspirerend voorbeeld kunt zijn voor anderen? Stel je voor dat je veel gerichter kunt toewerken naar de realisatie van jouw plannen. Op een manier die niet op werk lijkt. Je krijgt er alleen maar energie van. Je kunt makkelijker omgaan met weerstanden. Ook jij kunt die krachtige, energieke leider zijn die een richting heeft. Meer informatie

Pionierend Leiderschap voor vrouwen

Wil jij je als vrouw meer vrij en krachtig voelen? Dat kan door los te komen van oude overtuigingen en beperkingen vanuit onze historie en cultuur. Hoe mooi is het als je je niet meer hoeft te identificeren met oude ideëen, waarden of vermeende “vrouwelijke’ eigenschappen? In plaats daarvan leg je de nadruk op Spirit, jouw natuurlijke bewustzijn. Deze unieke training geeft een compleet ander beeld van wat je altijd is voorgeschoteld over vrouw zijn zodat je je niet meer iets hoeft te zijn dat je in wezen niet bent. Leer nu hoe je meer impact krijgt vanuit echte vrijheid. Meer informatie

Beperk je niet tot 1 missie, creëer een verantwoorde toekomst!

Heb jij meerdere talenten, interesses en creatieve ambities? Wellicht ben jij een ‘multipotentialite’ oftewel een Renaissancemens. In onze huidige tijd en cultuur wordt van ons verwacht dat we 1 beroepskeuze maken of maar 1 missie hebben. Tijdens de Renaissance werd het juist als ideaal gezien om goed te zijn in diverse disciplines: door het combineren van verschillende componenten ontstond innovatie. En dat is nou juist ook waar we vandaag de dag op zitten te wachten: al jouw expertise en talenten om vernieuwing tot stand te brengen in de wereld vandaag. Hoe geef jij vorm aan je leven, jouw idealen en de maatschappij, met al deze talenten? Meer informatie

Meer focus en meer compleet!

De training "Beperk je niet tot 1 missie" was een eye-opener voor mij! Mijn op het oog uiteenlopende rollen en interesses bleken meer samenhang te vertonen dan ik zelf kon vermoeden. Hoewel ik voorheen worstelde met het combineren van die rollen, is mijn focus in mijn werk tijdens en na de training veel duidelijker geworden. Het voelt nu meer compleet om al mijn mogelijkheden te benutten in plaats van slechts enkele. Carla doorziet dat razendsnel bij iedereen en weet boeiende combinaties te maken met de andere deelnemers waardoor er ook nog eens een prachtige synergie onstond in de groep. Aanrader voor multitalenten!

Arthur Hol, directeur HRM college, advocaat, organisatieadviseur
HRM college

Stevig, geaard en helder

Hoe ik Carla als Extern Adviseur heb meegemaakt bij het Center for Human Emergence, is erg prettig. Stevig, geaard en helder. En duidelijk willing & able om een brede integrale blik te vertalen naar wat dat dan concreet betekent, hier en nu - en dat te belichamen. Essentieel in Pionierend Leiderschap, lijkt me!

Jasper Rienstra, directeur en Certified Holocracy Coach bij CHE Synnervate
Synnervate

Ontwikkeling van leiderschap op een nieuw level!

De themabijeenkomst van Pioniers Magazine heeft mij veel gedaan. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling, maak ik nu kennis met een totaal nieuw gedachtegoed. Mijn beeld over wie ik ben als vrouw en leider is daarmee helemaal anders aan het worden, merk ik: Intenser, groter, complexer en vooral veel boeiender.

Ik vind dit platform een geweldig initiatief voor leiders en pioniers die willen staan voor hun visie en missie in leven en werk. Maar ook wanneer je de uitdaging kiest om te gaan staan voor je kracht, die wilt delen en onderzoeken, samen met anderen.

Carla's visie en begeleiding ervaar ik als uniek. Zij is zelf een pionier en brengt iets in de wereld dat nog onbekend is in Nederland, maar wat een nieuw potentieel blootlegt in leiderschap. Hiermee brengt zij de ontwikkeling van leiderschap op een nieuw level!

Machteld van Ham
Interimmanager bij IM en Advies met Zorg